VORES SYNSUNDERSØGELSE HAR TIL FORMÅL AT FINDE GRUNDLAGET FOR DEN BEDSTE LØSNING TIL DIG OG DINE BEHOV FOR SYNSKVALITET

SYNSKVALITET

Vi starter med at interviewe dig om dine øjne og syn, hvilke problemer du har lagt mærke til, hvilken historik der har været med dit syn, og hvilke forventninger du har til briller eller kontaktlinser. Synsundersøgelsen er meget vigtig for den endelige kvalitet af dine briller eller linser, og vi giver os derfor meget god tid til denne proces.

Derefter gennemgår du den avancerede DNEye scanning, der giver os et perfekt udgangspunkt for den videre synsprøve. Selve synstesten omfatter selvfølgelig dine øjnes synskvalitet, hvilken styrke der giver dig det bedste syn på afstand, til læsning og i din arbejdssituation. Derudover undersøger vi dine øjnes samspil, – samsynet, og dine øjnes dynamiske og muskulære formåen. Vi demonstrerer derefter i en prøvebrille, hvordan dit syn vil komme til at fungere.

Derudover laver vi en sundhedsmæssig vurdering af dine øjne, og alt efter behov har vi mulighed for at fotografere dine nethinder, kontrollere dit synsfelt og give dig vores vurdering. Vi er ikke øjenlæger, og begynder derfor ikke at stille diagnoser eller anbefale behandling, men sender dig videre til en øjenlæge, hvis vi vurderer at der er et behov for det.